Nyheter under 2022!

Här kommer uppdateringar om hästarna, stallet, minnen och liknande att läggas ut. Håll utkik!

Ungdomssektionen anordnade Jul på Dansered 10 december.

Här är en film på deras fina kadriljuppvisning!

Tack alla som kom =)

Oktober

Om ni vistas mycket i stallet eller har följt vårt nyhetsflöde här på hemsidan så har ni säkert sätt våran häst Fred som varit sjuk nu ett tag. Han står kvar på boxvila, men rehabliteras för fullt. Han blir bara bättre och bättre. Förhoppningsvis kan vi sätta på honom riktiga skor snart och även börja sitta på honom!

Vår fina Fred!

13 Augusti

Välkomna på öppet hus på DHU!

Här kommer det finnas ponnyridning, hästmys, käpphästhoppning, tipspromenad och självklart fika!

Pågår idag (13/8) kl. 11-14

15 Juli

Idag är det ett år sedan våran underbara Finesse dog. Hon lämnade ett stort tomrum efter sig, inte bara hos oss utan hos alla här på ridskolan, både barn och hästar. Hon var den trygga ridskolehästen som alla kunde lita på och hon gav alla som red henne en oförglömlig tur.

Vi saknar dig fina Finesse och vi hoppas att du mår bra uppe på de evigt gröna ängarna! 🕊❤️

9 Juli

Idag så köpte våran ungdomssektion in nya bommar till ridskolan. Dessa bommar är gjorda av plast vilket gör dom betydligt lättare att bära och inte lika otympliga som de förra. Vi tror att dom kommer att uppskattas av alla här på DHU.

Juni

Idag flyttade Ally in här på DHU. Hon är ett ungt svenskt ridponnysto som ägs av Alva Svensson. Tyvärr kommer hon inte gå med i verksamheten, men vi är självklart lika glada ändå över att hon står här hos oss. 
Välkommen fina Ally!

3 April

Efter 6 månader borta på hälsohem hos Camilla så hämtade vi äntligen hem vår kära Gandur! Vi har saknat honom så mycket och det har känts så oerhört tomt i stallet när han varit borta, men det är inte bara vi som saknat honom utan såklart även hästarna. Det blev ett kärt återseende för alla parter och Titan blev den lyckligt lottade som fick leka med honom först i paddocken.

Välkommen hem fina Gandur!

10 Mars

Idag är det ett år sedan våran underbara lilla Kajsa galoppera vidare till de evigt gröna ängarna! Kajsa var ett fantastiskt litet sto som alltid fick den lilla ryttaren på hennes rygg att känna sig säker och som alltid fick människorna runt omkring henne att le!

Vi saknar dig något så oerhört fina fina Kajsa, vila i frid! 🕊❤️

3 Mars

Efter 10 dagar på Ale Djurklinik tyckte veterinärerna att Fred äntligen var tillräckligt stark för att få komma hem igen. Vi fortsätter med matrestriktionerna och följer hemgångsråden som vi fått av dom. Även fast han fått komma hem igen så är resan fortfarande mycket lång, vi är så tacksamma för allt stöd vi får av alla här på DHU. Vi är framförallt tacksamma över den strålande och nogranna vård som Fred har fått av personalen på Ale.

Tack fina ni!

21 Februari

Idag åkte Fred iväg till Ale djurklinik pågrund av hans pågående fånganfall, vi vet inte hur länge han kommer att stanna där, men vi vet att han kommer att få den bästa möjliga vården där!

14 Januari

Idag är det ett år sedan våran älskade Lillebror vandrade vidare till de evigt gröna ängarna. Han var nog den bästa flockledare som vi någonsin kommer att stöta på och så fantastisk på så många sätt.

Ett år har aldrig varat så länge som det gjort i år, men samtidigt känns de tockså som det enbart var någon månad sedan han somna in...

Vila i frid, underbara Lillebror! 🕊❤️