Övriga ridalternativ

 

Drop-in i grupp:

Om ni har svårt att boka upp er i regelbundna grupper eller känner att du vill rida lite extra ibland så finns det möjlighet att hoppa in på en ridlektion när ni kan och plats finns. Söndagar 15.00-17.00 har vi en dropp in grupp. 

Pris: 350 kr 

 

Privatlektion: 

En ridlektion där du ensam eller tillsammans som en grupp rider för en instruktör i 60min. Lektionen läggs upp efter önskemål.

Pris: från 500kr/pers beroende på önskemål. Fråga oss gärna!

 

Hyra häst eller ponny:

För hästvana ryttare finns det möjlighet att hyra valfri häst/ponny i 1-1,5 timme. Om du hyr en häst/ponny måste du kunna göra iordning den själv och om du är under 12 år måste en hästvan vuxen, oavsett dina kunskaper, följa med.
Självklart finns vi till hands att fråga eller be om hjälp!

Pris: 450kr/gång

 

Ridkalas:

Ge ditt barn ett oförglömligt födelsedagskalas! Ni kommer hit till gården så anordnar vi kalaset här, där barnen först pysslar med hästarna och sedan rider. Födelsedagsbarnet får själv välja vilken häst hen vill rida och ta hand om under dagen och vi väljer ut hästar till resterande barn utefter längd/vikt/erfarenhet.

Kalaset pågår i ungefär 3 timmar.

Pris: 2000 kr i grundavgift + 150 kr/barn respektive 200 kr/vuxen 

 

Presentkort:

Köp ett presentkort som gäller för någon av våra ovanstående aktiviteter och ge bort till någon som vill ha en hästupplevelse!

 

Friskvårdsbidrag:

Du kan även nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Dela den här sidan