Moses 1999-2020

Moses var en Shetlandsponny som föddes år 1999. Han köptes av Angelica när han var så liten som 6 månader och bodde i bygden under hela sitt liv. Efter att Angelica och Nettan startade DHU blev han stallets lilla maskot.

Moses var en busig liten ponny som tyckte om det mesta i livet. Han lärde flera barn hur man skulle rida och såklart även hur man skulle hålla balansen och sitta kvar uppe på hästryggen ;) Men även för dom som inte kunde rida honom så var det många som tyckte om att tömköra, longera och gå på promenader med honom, då han var ett väldigt gott sällskap.

Moses hade kämpat sig igenom magsår och ett flertal fånganfall genom åren, men i slutändan så kan ingen av oss kämpa för evigt. Moses fick ytterligare ett fånganfall och somnade in den 9 december 2020 här på gården. Denna dag var fylld med sorg och alla berördes innerligt av hans bortgång.

Han var en underbar liten ponny som gjorde DHU-familjen hel. Inte en dag går förbi utan att vi tänker och saknar honom, men vi vet att han mår bättre nu uppe på de evigt gröna ängarna!

Dela den här sidan