Lillebror 2009-2021

Logan som han hette, men som vi kallade för Lillebror, föddes den 15 april 2009 och köptes tre år senare av Nettan. De tillbringade ett flertal år med att endast arbeta från marken innan dom tog det första steget till att börja rida.

Lillebror var stallets flockledare och han var just den rätta för jobbet. Han var nyfiken på det som hände runt omkring honom och ville gärna undersöka de saker som kanske kunde vara lite kusliga, han sa till de busiga ponnysarna när dom flamsa runt för mycket och han tog alltid hand om fina Finesse som jämt blev bortjagad av resten utav flocken.

Lillebror levde med många sjukdomar tillsammans med genetiska defekter, vilket kunde göra det svårt att inkludera honom i verksamheten ridmässigt, men han ställde alltid upp när det var någon som ville mysa lite och pyssla med honom. Han älskade att bli ompysslad och att få följa med sina kompisar ut på turer i skogen. Han var definitionen av en "gentle giant".

Tyvärr avslutades hans kapitel allt för tidigt. Han fick EMS som senare ledde till att han också fick diagnosen Fång. Han somnade in den 14 januari 2021 på ängen utanför stallet, hans gamla hage. Dagen var fylld med sorg och hans plats både som flockledare och som vän står tom, detta tomrum kommer nog aldrig riktigt fyllas.

Han är så otroligt saknad, men vi vet att han mår bättre nu på de evigt gröna ängarna!

Dela den här sidan