Ivan

Ivan är en korsning mellan Islandshäst och Welshponny född 2008 i Danmark. Ivan var en busig herre med en räv bakom örat, han hade svårt att skilja mellan lek och träning och skulle därför jämt och ständigt busa, även med oss människor ;) Men Ivan var, och fortfarande är, en snäll och go o glad grabb men som man ibland behövde vara lite tydligare med.

Tyvärr upptäckte vi i Mars 2021 att Ivan hade fått en kronisk ringbandsskada som ledde oss till beslutet att sälja Ivan. Vi valde att först lämna ut honom på foder till en av hans medryttare under en period så att han kunde tillfriskna och rehabliteras innan han flyttade vidare. Han hade kommit långt med sin rehablitering när vi upptäckte att han även hade fått ett fånganfall. Något som tyvärr nästan var oundvikligt i hans situation. Han flyttade då hem till gården igen där han fick friskna till innan han slutligen blev såld till Madeleine Swanson som tog över hans igångsättning och rehablitering. 

Han bor nu i Lilla Edet hos Madeleine och lever som en prins. Vi har en bra kontakt med Madeleine, samt alltid möjligheten att kunna åka och träffa honom. Vi vet att han mår riktigt bra just nu och får allt han kan önska sig!

Dela den här sidan